Esseltal02

Hallo, wij zijn Eveline en Joop en hebben in 2014 besloten het roer om te gooien. Van onze liefhebberij het motorrijden, en dan met name de leuke meerdaagse uitstapjes, ons werk te maken. Wij bieden nu onderdak aan motorrijders en andere actieve mensen die er even kort tussenuit willen.

 Wij hebben in 2014 een mooi object gekocht in Eslohe in het mooie Sauerland. Inmiddels hebben wij het grotendeels gerenoveerd en eigentijds ingericht. Hierbij hebben we rekening gehouden met de historie van het gebouw. Dus nog wel de typisch Duitse uitstraling en zithoeken met banken. April 2015 hebben we de deuren opengegooid en zijn wij van start gegaan met ons motorpension waar natuurlijk naast motorrijders iedereen welkom is.

Onze passie is om in ons pension – Gasthaus Esseltal onderdak te bieden aan gasten in een huiselijke sfeer. Naast de genoemde doelgroep die voornamelijk uit Nederland zal komen hebben wij ook regelmatig mensen uit de omgeving die een biertje komen drinken aan de bar. Daarnaast biedt het Gasthaus onderdak aan verschillende kegelclubs uit Eslohe en omgeving.

Ons concept is eenvoudig van opzet. U kunt een overnachting met ontbijt bij ons boeken maar ook volpension is bij ons geen probleem. Wij maken voor de avond een lekkere maaltijd, bereid met verse producten uit de omgeving. U heeft daarbij niet de keuze uit een menukaart maar mag wel uw voorkeuren en wensen doorgeven. Wij geven s-morgens aan wat er s-avonds gegeten gaat worden en u geeft aan of u hiervan gebruik wilt maken. Ons motto is eten wat de kok u aanbiedt.

Maakt u geen gebruik van de avondmaaltijd dan kunt u in het dorp terecht. Daar zijn een aantal leuke restaurants op loopafstand van ons Gasthaus, allen hebben een goede keuken.

Wij heten u graag van harte welkom in ons pension “GASTHAUS ESSELTAL”

Eveline en Joop

View the embedded image gallery online at:
http://www.gasthausesseltal.nl/nl/over-ons#sigProIdd0425186be

 

FaLang translation system by Faboba