Arrangementen 2021

Een arrangement bestaat uit een aantal overnachtingen met ontbijt en een avondmaaltijd. Bij het weekendarrangement is dit op zaterdag een uitgebriede barbecue, diverse soorten vlees, stokbrood, diverse salades en verschillende sausen. In overleg kunnen we ook bij een midweeks arrangement een barbecue aanbieden. Hiervoor rekenen wij boven op de arrrangementsprijd een toeslag van 10,= euro per persoon. Minimale groepsgrootte is 6 personen.

Prijzen zijn op basis van standaard kamers. Voor de luxe kamer berekenen wij een toeslag van € 15,00 p.p.p.n.

 

Midweek arrangement vanaf € 195,= per persoon.

Bij een midweeks arrangement komt u aan op de maandagmiddag. Natuurlijk ontvangt u een welkomsdrankje naar keuze bij aankomst. Uw motor kan in de meeste gevallen binnen geparkeerd worden. Op ons grote terras kunt u gelijk genieten van het uitzicht. Bij iets minder weer kan dit op ons overdekte terras. De avondmaaltijd gebruikt u in onze gezellig eetzaal met de gehele groep. Bij heel mooi weer (in overleg) kan dit ook buiten. 
Wij beschikken over diverse aantrekkelijke motorroutes voor uw navigatie, wij kunnen ook in overleg met jullie samen een route maken in MRA.
Heeft u speciale wensen voor deze week, laat het ons weten. Wij zullen al het mogelijke doen om deze in te willigen.
Bij beschikbaarheid is de kegelbaan in overleg gratis tot uw beschikking.
aankomst op maandag na 14.00 uur tot vrijdag, vertrek voor 12.00 uur € 180,00.
 

Weekend arrangement vanaf € 155,= per persoon.

Bij een weekend arrangement komt u aan op de vrijdagmiddag. U wordt ontvangen met een welkomsdrankje in de bar van ons pension. Uw motor kunt u in de meeste gevallen binnen parkeren in de af te sluiten garage. De avondmaaltijd, schnitzel met pommes en salade, gebruikt in onze eetzaal. Voor de zaterdag hebben wij de barbecue ingericht. Ook bij slecht weer kunnen wij op ons overdekt terras hiervan gebruik maken. U grilt zelf uw vlees en wij voorzien u van de consumpties.
Indien de kegelbaan beschikbaar is kunt u daar gratis met uw groep gebruik van maken. Ook is er tijd om de routes voor de volgende dagen door te nemen en/of deze samen te stellen. Wij werken met MRA, simpel en goed en voor elk navi toestel geschikt.
Aankomst op vrijdag na 14.00 uur tot maandag, vertrek voor 12.00 uur.
FaLang translation system by Faboba